Tokio Hotel MOLDOVA - http://tokiohotel-md.ucoz.net

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Fan-TwinsBirthday Party Nr.1
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Tokio Hotel MOLDOVA :: Fan-Party
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Lanna
AdminVip

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Chișinău

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 12:04 am    Titlul subiectului: Fan-TwinsBirthday Party Nr.1 Răspunde cu citat (quote)

Harris Ghouse a organizat pe 1 septembrie un Party în cinstea zilei de naștere a gemenilor Tom și Bill la clubul BoozTime din Chișinău. 2 ore de distracție la maximum.
A fost un Super party, foarte original și interesant. Atmosfera a fost pur și simplu incendiară. Din partea organizatorului s-au oferit multe premii.

Ultima modificare efectuată de către Lanna la Vin Apr 18, 2008 1:24 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Lanna
AdminVip

Data înscrierii: 02/Dec/2007
Locație: Chișinău

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iată și cîteva poze de la Party

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
IrinaTH
Tokio Hotel-[VIP]

Data înscrierii: 03/Dec/2007
Locație: Republic of Moldova

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iata inca niste poze din interiorul clubului BoozTime!! Cool

Enjoy!
die Unendlichkeit

Data înscrierii: 04/Dec/2007
Locație: In braTzele lui Billu

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

°A fost fffoarte koool,mi-a plakut fffoarte tare! Cool ....rau k n-am primit nici un premiu... Crying or Very sad °
Tokio Hotel-[VIP]

Locație: Kishinau

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 7:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

primul party... Smile era fff super...mia placut la nebunie....nici u nam kishtigat nimik...dar mam distrat shi am turbat pin in virful urechilor Laughing Laughing

i want kiss this lips...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sonnenaufgang
Tokio Hotel-[VIP]

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie tot la nebunie mi-a placut...!!! headbang
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Nataly
Tokio Hotel-[VIP]

Locație: Moldova

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deaaaa....cred ca a fost super.....din pacate am avut 2 zile de nashtere pe 1 septembrie Laughing Laughing Laughing hehe...totushi a fost superrrrr!!!!!!
RibisaTH
Freiheit

Locație: TR world

MesajTrimis: Mie Dec 26, 2007 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hehehei o fost concretno!!!!
mai tare nio plakut cind pe drum nio oprit o femeie de 30 di ani si zise ca eee tot ii fana,si nio fotkait pe noi fanele Laughing
sapu vase klassna o fost!!!!!!
o fata nio povestit ca ca o lesinat cind o vasto pi masa-Tom,realino!eu am afighit,da ve4erinka super o fost vase,nie li4no nio plakut forti tare!!!!!! Wink Very Happy Very Happy
Bill's Girl

Data înscrierii: 11/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Dec 26, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu tot am fost daaa era cool=))si eu nic nu am primit nish la 1.09 nish a 30.11=((
Freiheit

MesajTrimis: Mie Dec 26, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eeeee important o fost ca neam simtit bine da nu cadourile! Very Happy
Tokio Hotel-[VIP]

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Dec 26, 2007 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu tot am fost
mia plakut a fost suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper Laughing Laughing Laughing
mai multe partyuri de astea Cool
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
RibisaTH
Freiheit

MesajTrimis: Mie Dec 26, 2007 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ja ja asa partyri ruuuuuuulz!!!!! Cool
die Unendlichkeit

Locație: In braTzele lui Billu

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 1:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ToriaTH a scris:

mai tare nio plakut cind pe drum nio oprit o femeie de 30 di ani si zise ca eee tot ii fana,si nio fotkait pe noi fanele Laughing

°Kiar?° Laughing Laughing Laughing ...klasss!°

°Nu kumva era baba aceea de la der letzte tag?° Laughing Laughing
Freiheit

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aida JK era tinara parca de vrio 30 de ani,asta mo mirat tare,da mult de tot mia placut Cool
rette mich

Data înscrierii: 06/Ian/2008
Locație: Zimmer 483

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesant party..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Tokio Hotel MOLDOVA :: Fan-Party Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum